Ons Team

Bij de Rooden dakbedekkingen B.V. vinden wij het erg belangrijk dat er een prettige sfeer hangt binnen het team. Ons team is goed op elkaar afgestemd zodat een ieder zijn eigen specialiteiten kan uitvoeren. Hierdoor verlopen de werkzaamheden soepel & vlot.

Created with Sketch.

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Onze kernwaarden

Created with Sketch.

Oprecht, kwaliteit & snelheid.

Oprecht: wij vinden het belangrijk dat er oprecht word gehandeld door ons team, dit is iets wat in allerlei aspecten binnen ons werk terug komt. Of het nu gaat om het advies tijdens een dakinspectie of ontstane nevenschade tijdens de werkzaamheden.

Kwaliteit: het gebruiken van kwalitatief goede materialen (KOMO-gecertificeerd), aangebracht door vakmannen. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van ons werk hoog ligt, hierom hebben wij er ook voor gekozen om ons te specialiseren in platte bitumen daken. Door hier elke dag mee bezig te zijn ligt onze praktijk ervaring dan ook erg hoog.

Snelheid: wij hebben gemerkt dat er binnen onze branche vaak een gebrek aan snelheid. Wij proberen er dan ook altijd voor te zorgen om z.s.m. bij de klant langs te gaan om de werkzaamheden te bekijken, waarna al vlot een offerte zal volgen. Ook houden wij er niet van om een wachtrij van maanden te hebben, wij proberen na akkoord altijd binnen een aantal weken de werkzaamheden uit te kunnen voeren.